Het kleine speelhuis


De naam zegt het eigenlijk al... het is hier een speelhuis en omdat het voor jonge kinderen is, heb ik het Het kleine speelhuis genoemd. In de omhulling van Het kleine speelhuis, mag ieder kind zichzelf zijn en kan het zich veilig voelen.


De opvang vindt plaats in kleine groepen van maximaal 5 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Hierdoor wordt de huiselijke sfeer geboden en is er voldoende tijd voor persoonlijke aandacht.


De tuin biedt een grote uitdagende buitenruimte, waar flink gereden kan worden met auto's en fietsjes, waar een zandtafel is en een trampoline. Ook zijn er fruitbomen en struiken waar we samen van oogsten en eten.


De wet kinderopvang stelt strenge eisen, onder meer op het gebied van groepsgrootte, veiligheid, hygiene en leiding. Aan deze eisen voldoet Het kleine speelhuis.

De ruimtes waar uw kind verblijft zijn gecontroleerd door de GGenGD.

Ik ben in het bezit van een LRK nummer 710447772. Hiermee heeft u ook recht op kinderopvangtoeslag.


Het kleine speelhuis is HBO-gediplomeerd Leraar basisonderwijs. Uiteraard heeft Het kleine speelhuis altijd een up-to-date EHBO-diploma. Daarnaast volgt Het kleine speelhuis het intervisie en nascholingspakket van gastouderbureau Drakepit.

Copyright © All Rights Reserved